WELLNESS-VILÁG ÜDÜLŐKÁRTYA

A Wellness-Világ Üdülőkártya egy korlátlanul felhasználható lehetőséget biztosít tulajdonosai és családja részére, olyan üdülésekre, melyeknél a lehető legnagyobb kedvezmények vehetők igénybe. Legyen szó egy wellness hétvégéről, nyaralásról az távoli tengerpartokon, vagy akár síelésről a csodálatos Alpok legszebb hegycsúcsain.

Továbbá az Üdülőkártya tulajdonosai igénybe vehetik az Euro Discount Club rendszer által szerződött több mint 1000 db üzlet termékeit és szolgáltatásait a kedvezménykártya felmutatásával. A felhasználható kedvezmények mértéke, százalékos(%) arányban van feltüntetve a honlapunkon.

Folyamatosan bővülő rendszerünk célja, hogy mindenki számára elérhető legyen a pihenés, kikapcsolódás.

A Wellness Világ Üdülőkártya igénylésével és az aktuális kedvezményekkel kapcsolatban az alábbi linkre kattintva tud érdeklődni.

Felhasználási feltételek

  • A Wellness-Világ Üdülőkártya a érvényességéről és aktuális kedvezményeiről érdeklődjön elérhetőségeinken.
  • A www.wellness-világ.hu weboldalán található szállodákra vonatkoznak a kedvezmények.
  • A Üdülőkártya által biztosított kedvezmények nem átruházhatóak. A kártya birtokosa saját személyén kívül maximum 4 főre felhasználhatóak a www.welness-vilag.hu weboldalon található szállodákban, az általuk megadott feltételek alapján.
  • A Wellness Világ Üdülőkártya igénybevétele az adott szállodák telítettségétől függően változhat. Kérjük, minden esetben érdeklődjön cégünk ügyfélszolgálatán vagy e-mailben ( Szobafoglalását lehetőleg minél előbb igényelje a legmegfelelőbb időpont igénylése érdekében )
  • A szabályok nem változtathatóak és nem kombinálhatóak más, a szállodákban már létező kedvezményekkel.
  • A fenti szabályok be nem tartása esetén a kedvezmények nem vehetőek igénybe.

Bármely egyéb felmerülő kérdésével a következő elérhetőségeinken érdeklődhet:  +36 1 288-8534